» The Script <3

They were totally awesome!


» Bummer


Asså wft händer? Jag verka ha fått mild ögoninflammation och mina ögon är skit röda så man sitter med solbrillor på jobbet. Ja, det ser skitmuppigt ut men vad ska man göra liksom?
 
Sen så visade det sig att min kollega ska sluta trots allt :( men han var supersnäll nog att ringa mig och säga att han sa upp sig och vi snacka en stund. Det är skit tråkigt men allt går ju vidare i livet och man får vara tacksam för alla fina stunder och veta att det finns bra personer därute.
 
Haha mamma ringde nyss och frågsde om jag hade torrhosta eller slemhosta... nä måste fortsätta jobba.
 


» Trevlig midsommar


Fortfarande sjuk men ville önska er alla en trevlig midsommar ♥
 
 
 


» Fever got me good


F*ck, har legat med feber under två dagar, fyfan säger jag bara. Var tvungen att ta ledigt från jobbet så man har legat i sängen och tittat på Game of Thrones. Shit vad varmt det är ute, så typiskt att man ska bli sjuk när ledigheten nalkas. Inte nog med feber så har man ryggvärk, halsont och ont i magen... buhuu :(
 
Aja men nu jag fortsätta kolla på Game of Thrones, inne på säsong 3 snart så måste hinna ikapp!
 


» Summerburst 2013


Dessa två dagar var helt amazing och man var i total eufori, att vara bland folkmassan och känna de starka elektroniska vågorna gå igenom åldrorna och känna kroppen följa musikens rörelser var helt magiskt. Jag kände mig på hemmaplan på den musikaliska nivån, den musiken som har tilltalat mig sen tidig ålder. Fick uppleva musiken av Steve Angello och Sebastian Ingrosso igen samt Alesso, Madeon, Feed Me, Hardwell, Steve Aoki, front row på Dimitri Vegas & Like Mike etc. 
 
Jag hade gott sällskap av Fia och hennes vänner som gjorde det roligare. Men nackdelarna med Summerburst var ALL trängsel, regnet, irriterande fjortisar samt den sämsta telefonmottagningen, det roligaste är att Comviq var bland huvudsponsorerna *suck*. 
 
Summerbust avslutades på bästa möjliga sätt dvs. med Sebastian Ingrossos låt Reload. Tack Summerbust 2013 med underbara minnen, det var EPIC.
 
"Take my hand and reload, this is free love, that's what we are made of. Yes we are ..."
 
 
 



» Taggad!


Fia och hennes kille Kristian hämtade upp mig efter jobbet för att vi skulle åka in mot stan för att byta våra Summerburst biljetter mot festivalband. Men såklart vart det ju rusningstrafik och det gick skiiiiiit segt, så vi fick åka mot Solna och sen ta sig till citey därifrån. Ååh får se vad vädret blir imorgon och på lördag
 
#Houseparty
 
 
 
 


» Early b'day celebration


Träffade kära Sabs efter jobbet för att käka middag, vi bestämde oss för att åka mot Gamla stan och äta på Vapiano. I sure love some italian food men det var ytterst trevligt att få träffa henne innan hon åker till Kanada. Tack Sabs ♥ Love you!
 
 
 


» Thunder of summer




» #Sweden


» Dagens låt


 
 


» Sunshine


Toppen väder, kan inte bli bättre :D