» Slow mode


Shit! Är det illa om man tuppade av i sängen så fort man kom hem från jobbet? Jag har varit krasslig hela dagen då man hade ingen ork med något och sen var man inte på världens humör. Men tror jag sov nån timme eller så och nu är man bättre, jag vill ju verkligen inte bli sjuk spec när det börjar bli bättre väder.
 
Omg, jag minns förra året då man blev sjuk på årets varmaste helg, that sucked so much! Btw, vill tacka de fina själarna som hoppades att jag inte skulle bli sjuk och en person som fick mig på bättre humör, så gulligt av dem. Idag är det valborg och det var halvdag så det var dött efter lunch...gaah! Jag skulle egentligen ut men jag orkade verkligen och ville inte riskera hälsan så det blir vila idag och förmodligen imorgon. Nu ska jag kolla på Game of Thrones! 
 
Trevlig valborg gott fok och var försiktig!
 

 

» Love this song right now


  
 
 


» Remember...


... to learn from you mistakes and think twice before you follow your heart!
 
 
 

 
 
 
 

» La la la laaaaaaaaa


Hahahah asså fyfan va pinsamt. Jag sitter i mitt rum och har lurarna på och sjöng riktigt högt som vanligt. Helt plötsligt hör man nån mans röst i vardagsrummet, ja ba shit det är inte brosan. Haha det visade sig vara grannen... hahaha piiiiiinsamt!!
 


» Hallåå?!


Jaha då har man varit telefonfri 8 dagar nu...det känns väldigt tomt men lite befriande fast ändå inte BUHUUU! Snacka om ett I-landsproblem, jag borde ju verkligen inte klaga då det finns värre saker som sker dagligen. Det enda som känns för mig att inte få möjligheten att ta bilder då jag mår bra av det men så fort jag hittar nått att fota så kommer man på: Duh! Har ingen telefon!
 
Får väl vänta tills alla papper och sånt blir klart och sen skaffa en ny telefon.
 


» Britain's got talent


Är det bara jag som fann detta väldigt emotionellt?
 
 
 


» Pump'd up!


7 kilometer på crosstrainern idag... yeaaaaa!....*ZzZz*
 

 
 

» Are you for real?


Buhu... en äckel svinaktig man snodde min telefon på Espresso House (Vasagatan) mitt framför nyllet, allt gick så fort att man hann inte ens reagera och när man insåg att mobilen var borta vart man HELT skakis och chockad. Jag och Stina fattade ingenting, först försökte vi ringa men abonnenten var inte tillgänglig sen fick man ringa polisen och TELE2. Tack o lov är detta polisanmält och min telefon/simkort är spärrad!
 
Fattar inte hur fucked up människor det finns här i världen! Hur kan man vara så jävla fräck, jag blir äcklad och arg! Jag har nått och säga till jäveln som snodde min mobil: - FUCK OFF !"#¤%, karma will bite you in you fat ass big time you!!!!!!
 
Min iPhone var min trygghet under hösten och jag hade bra minnen med den t.ex. Swedish House Mafia. Jaha då har man inga nummer kvar och alla ens bilder, allt är borta, nu får man se hur länge det tar tills jag får en ny telefon :(
 

 

» Pyssel


Åkte till Stinsen och bestämde mig för att göra egna knuckle rings och köpte metalltråd... then voilá :)
 
 
 


» Thank you so much!


Moster skämmer bort oss som vanligt... ♥ Love you!
 
 


» Stop!


USCH! Varför vill jag alltid ha det jag inte kan få? Jag vet EXAKT hur allt kommer att sluta men ändå my mind is hooked och det är nått som drar mig dit hur mkt jag än vill slippa o tänka/känna så. Jag försöker allt för att inte tänka på det men sen händer nått som gör att man vill ha nått ännu mer. Skulle jag göra en lista här och nu skulle jag få bra argument på varför jag ska släppa, men varför ska det vara så bra ...FAN! Jag blir irriterad!
 
Nä nu har jag har nått att säga mitt hjärta o hjärna... STOP!!! Inget mer sånt! Jag har stark vilja och kan stå emot, ska inte hamna i en ny fälla. I can do it ...Go go go!
 


» Cuteness


Buhu, jag vill också få fina blommor skickade till mig från någon speciell. Man blir ju alltid glad för andra och se leendet på deras läppar men själv bryr man inte så mkt då man inte hittat någon rätt för en. Saknar ibland de personer som gjorde en så glad o de minnen man hade fast det förflutna är nått som är bakom en och inte framför.


 


» My boyfriend <3


HAHAHA... !
 
 


» Meaning of the stones


Köpte tre nya ringar då jag älskar de som har speciella stenar, många tror på att stenar har olika betydelser och effekter på oss människor. Jag vet inte man verkligen ska tro på det eller inte men jag finner iaf en trygghet/lugn/hopp med vissa stenar som passar mig. Det kanske låter töntigt men det hjälper i många lägen!
 
 
Betydelse på ringarna
 
Ring #1 - TIGERÖGA: 

Pengar, skydd, mod, energi, lycka

Tigeröga anses befrämja välstånd och pengar. den skyddar mot alla slags faror, skapar mod och säkerhet. Det är en varm sten som stimulerar blodflödet i kroppen. Den används för att se framåt och bakåt i tiden. Tigeröga är särskilt bra för människor som inte är förankrade i livet eller som har svårt att uttrycka sin vilja i handling.

 

Ring #2 - MÅNSTEN:

Kärlek, medialitet, sömn, skydd

Månstenen drar till sig kärlek och hjälper till vid problem i relationer. Placera den under kudden för god sömn. den är en skyddsten vid resor, speciellt vid resor över vatten. Månstenen är en kvinnlig sten och hjälper män och kvinnor att öppna upp för sin "kvinnliga sida". Den neutraliserar negativa känslor och ger frid och harmoni.

 

Ring #3 (ovan) - ROSENKVARTS:

Kärlek, healing, frid, lycka

Rosenkvarts är för självförverkligande och inre frid. Den kan hela djupa hjärtesår och är bra för dom som har svårt att uppleva livsglädje. Den har en strakt helande och lugnande kraft. Rosenkvarts lär oss att först älska oss själva - en förutsättning för att kunna ge och ta emot kärlek av andra. Den löser upp sorg, rädslor och bitterhet och lär oss att förlåta. Den anses förhindra alkoholkonsumtion, den bringar frid, kärlek och lycka i relationer är är därför en bra gåva till kärlekspartnern och vänner.

 

Ring #4 (nedan) - ONYX:

Skydd, stabilliserande

Onyx används som skydd och försvar mot negativitet och tar bort negativa tankar. den kan minska starka sexuella impulser. Den ger balans i svåra relationer och ökar förmågan att släppa taget. Onyx balanserar manliga och kvinnliga kvaliteter. 

 

Ring #5 - TURKOS:

Skydd, mod, pengar, kärlek, vänskap, healing, lycka

Turkos absorberar negativ energi och kan ändra färg om bäraren i sjuk eller den kan t.o.m. spricka som skydd och offer. Det är en lycko- skydds- och ressten och den inger mod. den används i magik för att dra till sig välstånd och kärlek och för att befrämja äktenskaplig lycka. Som gåva anses turkosen ge mottagaren lycka och rikedom. Bär den för att dra till dig nya vänner, kärlek, glädje, skönhet och pengar.

 


» Spring!

 
 
 

Shiiiiit vad man är slut i kroppen. Jag har gymmat tre dagar i sträck och min kropp skriker: WTF gör du kvinna? Du borde vara hemma och äta kakor haha nämen jag har aldrig tagit gym seriöst tills nu. Jag vill verkligen få en bra kondis och sen så mår man ASBRA efter att man har tränat. Dessa tre dagar har man kanske tränat 16-17 km, och för mig är det ganska mkt för en nybörjare som sitter mkt om dagarna. Men nu ska man vila upp kroppen några dagar innan nästa träningspass dras igång!
 
Jag har skit ont i benen och är helt utmattad men det är värt det !
 


» Nightly music