» Update #2


Hallå!
 
Denna blogg kommer vara mindre aktiv nu då jag har bestämt mig för att börja blogga på engelska, men jag kommer inte att ta bort denna. Vi får se vad den här bloggen får för roll, vem vet kanske kommer tillbaka hit. ANYWHO!
 
Den nya bloggen är: myheartdrop.blogg.se 
 


» Last days of summer


Varför går helgen så fort? Usch det är redan måndag imorgon. Helgen har varit bra och ganska lugn. Igår gjorde man inte så mkt, lagade mat och efterrätt desi style. Idag drog jag och syrran till stan då det var underbart väder med solsken :D 
 
Köpte en ny tröja medan Sonia köpte skolprylar som block, understrykningspennor etc. När man kom började jag baka kakor som ska tas med till jobbet. Nä nu ska man lägga sig annars kommer jag säkert försova mig xD
 
 
 


» Eeww


USCH! Höll på trampa på en stor gräshoppa på vägen hem från jobbet, ja jag vet att den är harmlös men jag gillar inte insekter så det är därför jag reagerar. 
 
 


» Update


Jag vet att jag har varit jätte dålig med bloggandet under de senaste månaderna men jag har bara inte orkat men jag ska se till att ändra på det. Att skriva har alltid varit mitt sätt att uttrycka mig då det ger mig möjligheten att visa en annan sida av än den bubbliga tjejen som pratar för mkt. Jag har känt att man har varit väldigt bitter och negativ på den senaste tiden och det är inte vem jag är innerst inne. Vissa personer har gjort mig djupt besviken, de bidrog till att tappade lusten för saker i livet men de är i det förflutna så man kan ju inte sitta och älta längre eller hur?
 
Kände att jag ville skriva nått även om det inte var nått spec
 

 
 
 
 

» Don't chase him if he is not right


 


» 5 years...


Jag saknar dig så mycket farmor! 
 
 
 You are my heartdrop 


» Make room for Mr President


På bussen hem så kunde jag inte låta bli att garva då det stod: Kraftiga trafikstörningar i busstrafiken förväntas i samband med president Obamas besök 4-5 september. Detta upprepades gång på gång efter varje busshållsplats som vi passerade. Imorgon lär ju det bli kaos i Stockholmstrafiken då de först kommer att stänga av E4:an och sen andra vägar i stan. Undra hur det kommer gå speciellt när folk ska jobba eller eleverna som ska gå i skolan. Usch vilken fasa för alla som åker kommunalt dessa dagar *ryser*, kommer vara äckligt mkt folk. Tur att mitt jobb är bara 10 minuter ifrån... yeah!
 
 
 


» #Forever alone


Livet handlar om framgångar samt motgångar. För mig så går man inte framåt i livet under senaste tiden dvs. man är fast på samma jäkla ruta. Jag kan inte påstå att man är glad över det men det händer att man visar världen att allt är glad och visar att man är hur stark som helst. Sanningen är att man är besviken när livet ser inte ut som man hade hoppats på och man blickar tillbaka på hur man trodde saker skulle vara fem år sedan.
 
Alla har väl en "önskan" på hur de vill att livet ska se ut när man nått ett viss ålder eller har jag fel? Okej sure saker och ting tar sin tid men jag vill inte bli 30-40 år och fortfarande inte hittat nån man vill dela sitt liv med. Det är inte lätt att hitta nån som man verkligen klickar med och som är bra för en på alla sätt och vis.
 
Varje gång jag loggar in på FB eller pratar med vänner och bekanta ser jag att nästan alla börjar bli seriösa i livet och går framåt. Medan turen är inte på min sida, de jag vill vara med är antingen: oseriösa, upptagna eller helt enkelt inte intresserade tillbaka. Hur mkt tålamod ska man ha egentligen och jag är verkligen inte desperat för annars skulle jag inte skriva detta inlägg. 
 
Igår var vi på en indisk 50-års fest och jag tänkte för mig själv: Åh jag vill gifta mig med en kille jag verkligen älskar, arrangera en fint bröllop och leva ett bra liv osv...
 
Bra saker händer när man minst anar det men det återstår att se vad som händer, vem vet snart kanske oturen vänder sig.