» Sweet


Madiha ringde idag och undrade ifall vi ville komma förbi på te och sånt. Så vi bestämde att hälsa på, jag hade inte vart hos henne sen förra året men det var trevligt och hennes 2-åriga dotter Maheen var skitsprallig och ville att man skulle leka med henne. De hade vart i USA för nån vecka sen och berättade lite om det och Madiha hade köpt örhängen till mig och jag tyckte det  var asgulligt av henne. Först fick man tulpaner och nu örhängen. Jag insåg hur mkt jag verkligen tycker om och bryr mig om denna familj från mitt hjärta då de bryr sig om mig också. Det är ju synd att man inte kan visa det men ibland får man bara acceptera att det blev som det blev och leva vidare. 
 
 


» Bake-off


Igår kom Sabbi förbi och vi bestämde oss för att baka muffins men innan åt vi kinamat och gjorde en egen Harlem-shake haha fan va random den var, but that's how we like it :) annars vart det gossip samt djupsnack sen decka båda vid 02-tiden. Ytterst trevligt var det iaf, tack Sabs ♥
 
 
 
 


» Back on track


Fan va skönt det var att träna igen ... idag vart det drygt 5,4 km på löpbandet! I'm feeling so fucking awesome :) 
 
 


» Kings of House


"We came, we raved, we loved"
~ Swedish House Mafia
 
The old era just ended... time for the new era to rise and conquer! 
Thank you SHM!
 


» Pimp my room


Nu är man HELT slut. Jag har rensat/slängt/sorterat grejer i mitt rum, byggt IKEA möblerna, lagt sakerna på de nya ytorna sen klockan två på eftermiddagen och blev typ klar halvtimme sen. Nu gör det ont i min rygg, jag ska visa resultatet när jag har hängt upp min tavla. Men shit va mitt rum ser helt annorlunda ut and I love it so much ♥
 
Nä nu måste jag sova för att orka jobba imorgon!
 
 
 
Liten sneak peak ;)


» Swedes second home


Idag var det dags att shoppa grejor till mitt rum @ IKEA
 
 
Senare på kvällen så var det Earth hour, det är en timme man tar pause från all elektronik men det var urmysig med en massa ljus och så satt man och pratade om lite allt möjligt :)
 
 


» Vikings vs. leprechauns


Är det bara jag som fann Sverige-Irland matchen seg och tråkig? Det hände ju typ ingenting, eller jo lite gula kort hit o dit och spelare som rullade runt på gräsmattan typ. Det vart 0 - 0 till slut, Zzz...
 
"Sveriges landslag består av Zlatan och tio bönder" *asg*
 
Det skulle vara riktigt nice om man kunde också vara på Friends Arenan och se matchen men får väl vänta på nån viktigare kvalmatch eller nått :)
 


» Feelin' sleepy


Snacka om vad seg denna dag har varit, det hände typ ingenting man hade inte lust att göra nått men ändå hade man saker att göra. Jag vet inte varför jag blir så sjukt trött nuförtiden, förr var jag en riktig nattmänniska som kunde vara uppe till klockan två utan några som helt problem. Fast då hade man tusen saker i hjärnan som inte lät en sova. Nu händer det verkligen inte så, och det känns verkligen skönt att enkelt sova om nätterna. 
 
Just nu sitter jag och kollar på det senaste avsnittet av New Girl, fan vad jag älskar denna serie och såklart The Big Bang Theory också :) Jag ska nog lägga mig efteråt, så sov sött! 
 
 
Jag tror nästan att jag har en crush on Schmidt all over again, han är så jävla söt och rolig ;) 
 

 

» Unfair


Jag ville också se norrsken som man tydligen kunde se i Väsby, Uppsala och Gävle igår! Fan va ledsen man blir :(

 


 


» Mirrors


Älskar denna låt just nu ♥
 
 


» Happy banana


Haha jag är verkligen en lättroad tjej ;)

 


» Väderflicka


Hahaha klockrent svar från syrran som är i USA just nu xD
 
 


» Så gott


» Fashion, now pose!


Jag satt säkert och garvade så mycket att tårarna bara rann i nästan 10 minuter efter att jag såg denna bild/annons... Asså why people, why do you make up this crap? Fyfan vad jag fann detta tacky trots att det ska vara "roligt". Tänk om man skulle ut på en blinddate med en kille som kom med en sånn tröja. Innerst inne skulle jag nog dö av garv haha men det stora frågan är hur man skulle reagera. No offence till de som har dessa tröjor men jag fann det roligt för att den var "ofin" haha nä nu tar tröttheten över!
 
Sov sött ♥
 
 


» Enough!


Varför kan inte vintern och snön bara försvinna nu. Kom hem för en stund sen och det snöar för fullt so that kinda sucks. Fast sen får man ju tänka så här, vi bor i igloolandet Sverige där det är vinter fram till april (typ) men jag vill ha vååååååååååår!!! 
 
Just nu är jag avis på alla som är på semester och i bättre klimat medan jag fryser häcken av mig. Får väl göra det bästa av situationen... dega i min säng haha :)
 


» Get outta my way


Haha snart kommer de säkert blockera HELA vägen då kommer man inte fram till jobbet :)


» Ajé


Då var måndag nästan helt avklarat, det var som vilken måndag som helst dvs. man jobbade och sen gick man hem, same old, same old. Dock hade jag ont i knäet och det har jag haft i två dagar nu, känns som man har slagit den nånstanns men jag vet inte. Fortsätter det att göra ont under en längre period kanske jag får gå till nån läkare och kolla upp det.
 
Haha känns som en skitonödigt inlägg men det kanske är bättre än inget... eller?
 

 

» Lördagsmys


 
 
 


» Awesome dancer


Ahoooou! Denna låt var den bästa av alla melodifestivals låtar iår och söt var han också ;) (dock 93:a haha) och hans egen koreograferade dans var så bra men tyvärr kom han bara 4:a :( Men Robin whats-his-name vann med låten "You" som ska representera Sverige i årets Eurovision Song Contest i potatisskånelandet Malmö!
 
You got me begging, begging, got me begging for more...aahooou !
 
 


» Vårsolen


Är våren äntligen här? Jag hoppas verkligen på det, eftersom nu är jag så trött på vintern. Vill främst slippa halkan som frambringar rädslan att man kommer att ramla varje morgon. Sen så blir man mycket gladare när solen lyser och det blir ljusare :)

 


» Hello, this is Stockholm calling...


Detta hängde de upp på jobbet idag. Jag vet inte om jag finner detta roligt (som det tydligen ska vara) eller bara dumt att hänga upp fyra klocka märkta: Copenhagen, Stockholm, Oslo och Helsinki
 
 
 
 


» Please let me sleep

 

Detta är andra dagen på raken då någon sms:ar/ringer mig innan klockan sju, asså why? Varför tittar man inte på klockan innan man kontaktar någon. Handlar det om något skit viktigt som man måste meddela, ja då är det bra att man ringer. Men är det för att man ringde bara för att, är inte acceptabelt! Inte ringer jag någon innan sju och frågar hur de mår, det kan man säga senare under dagen. 


Sorry att man låter lite grinig på morgonen men jag är som sagt ingen morgonmänniska alls! Hoppas ni får en fin dag :)


 


» Don't look back


Jag tror det finns en fas i livet då man inte längre vill blicka tillbaka på det förflutna trots att det finns fina minnen men sen finns det också de dåliga minnen. Trots det goda och det onda är dessa faktorer som har format till den man är idag. Klokare från sina misstag och man tar ständigt nya steg inför framiden och ingen sa att det skulle vara enkelt för att få det som är menat för en.
 
Vi testas konstant för att se hur starka vi egentligen är... ibland borstar vi enkelt bort motgångarna och ibland knäcker det oss rejält. Jag är en som verkligen tror att tid läker alla sår men hur lång den perioden är, ja det är det svåra! Men det viktigaste är att kämpa oavsett vad livet slänger åt oss och det blir bättre förr eller senare. Ja nu fick jag detta sagt och kan blicka framåt och lägga alla minnen i en låda och lägga undan den till en regnig dag.
 
~ Now I've burned my map and I wont' go back...
 

 
 

» Gossip girls


Idag träffade jag min kära Sabs, det var ett tag sen vi sågs sist. Vi bestämde oss att mötes på tåget mot stan och åkte sedan vidare mot Gamla stan. Fyfan vad det var KALLT idag och vi båda hade fel jackor på oss då vi fick höra att det skulle vara vårväder. Vi lyckades hitta ett mysigt fik som typ var i en källare, ok det var inte så hemskt som det låter men det var lite annorlunda iaf. 
 
Vi snackade om allt möjligt då vi altid hittar nått att prata om. Sabs är den mest goa tjejen och jag är så glad att jag har henne, she is a keeper! Vår 20-åriga vänskap blir bara bättre för varje år som går :D Det var en trevlig dag iaf
 
Nä nu måste jag sova för att orka vakna imorgon! God natt~*
 


» Tillbaka på ruta ett


Jag kände att jag ville starta på nytt vad gällande bloggen då den förgående saknade inspiration och den var fullt av känslor och minnen man kanske inte vill blicka tillbaka längre. År 2013 handlar om att hitta sig själv igen och att gå vidare i livet med ett hopp att allting kommer att bli bättre med tiden. Inget illa menat mot någon men jag föredrog när min blogg var mitt plattform att uttrycka mina tankar och känslor fritt utan en stor publiken framför mig. Jag kände att jag blottade för mycket till folk och det kändes inte bekämt längre.  
 
Jag har ingen aning hur denna blogg kommer att vara utformad men det visar väl sig.